Blog

“En ½ Biering med skru…” – Step by Step;

Der er formentlig enkelte nye medlemmer, der ikke er helt bekendt med begrebet, “En ½ Biering med skru”… så herunder er et sammenligneligt eksempel, fra det netop afviklede “4 Dage ved Dunkerque” – blot som et kærligt tænkt eksempel:)

Fase 1;

Først er det vigtigt, at du ser ekstremt træt ud, når nogen kigger på dig – dette er faktisk den mest kritiske fase i forløbet – og husk, overdrivelse fremmer forståelsen, så kast eventuelt hoved fra side til side og støn højlydt;

tumblr_n5hfcaCh4t1swtjjuo2_500

Fase 2;

Efter en veludført fase 1, tror rytteren foran dig, at du er ved at dø. Så fase 2 handler primært om, at kapitalisere på indsatsen i fase 1 og finde momentet, hvor overraskelsen over din “anden ungdom” kommer mest bag på den foran kørende. Pil eventuelt lidt ved dine sko, inden du sætter alt på et bræt;

tumblr_n5hfcaCh4t1swtjjuo1_500

Fase 3;

Så er det jo bare at køre den hjem, fordi tossen bag dig, har taget en alt for lang føring… så det hul, som overraskelses-rykket efterlader, vil jo aldrig blive lukket og du kører den derfor sikkert hjem – og hvem husker nr. 2? – Voila;

tumblr_n5hfcaCh4t1swtjjuo3_500

Den kunne også have heddet “En ½ Hans…”, men da fase 3 her er et udviklingsområde, så giver det jo ikke så god mening:-)