Medlemsforum

2013 Pro Cykelløbs Kalender… fra The Inner Ring!

Dette må betegnes som det ultimative oversigts værktøj for cykel fans, der intenst følger pro-feltet eller blot mest er tilhænger af, at se cykelløb på computeren og jo flere, jo bedre.

For nu har den gode cykelblog, The Inner Ring, udarbejdet en komplet kalender over samtlige professionelle cykelløb i 2013 – fra de små løb, som måske få har hørt om, til de helt store brag. Dermed er det forhåbentlig også slut med, at komme hjem fra arbejde og opdage, at man endnu engang har overset Etoile de Bessèges eller Nokere-Koerse… for det hele er nemlig lige her;

The Inner Ring fortjener virkelig noget trafik for deres anstrengelser, så klik eventuelt forbi og læs deres uddybning af kalenderens opbygning, forkortelser med mere; http://inrng.com/2013/01/2013-pro-cycling-calendar/#more-12275